понеділок, 1 лютого 2016 р.

НЕЗБАГНЕННА СИЛА ТЕНДІТНОІ ЖІНКИ!!!

Незбагненна сила таланту, титанічної праці, краси, наполегливості...Цей рядок можемо продовжувати довго, та увесь він стосується нашої славної бродівчанки ОКСАНИ ЛИНІВ.













Грані її таланту різнобічні : скрипка, фортепіано, бісероплетіння,диригентство... Але все це вона робить досконало. Арсенал її перемог чималий: третя премія на Міжнародному конкурсі диригентів ім. Г. Малера (м. Бамберг, Німеччина), асистентство головному диригенту Вamberger Symphoniker Джонатану Нотту, навчання у Musikhochschule Carl Maria von Weber Dresden у класі професора Е. Клема,участь в майстеркласах у різних диригентів світу: Р. Guelke, H. Haenchen, K. Masur. Є Стипендіатом DAAD, Goete-Institut, Oscar und Vera Ritter-Stiftung.Співпраця більш як з 20 оркестрами в Німеччині, гастролі у Швейцарії, Румунії, Франції, Німеччині та Японії, робота з  Одеським національним театром опери та балету.
Сьогодні - вона помічник генерального музичного директора Баварськоі державноі опери (третій сезон), а за підсумками 2015 року визнана  іі найкращим диригентом у номінаціі " Класична музика".


P.S. Найщиріші вітання батькам - п.Ярославу та п. Ользі, п. Оксані - підкорення новиx професійниx вершин.

2 коментарі:

  1. Признаюсь, до цього часу не знала, що в наших Бродах народився такий талант.Дякую, Галино Богданівно.

    ВідповістиВидалити