неділя, 6 березня 2016 р.

БРОДІВСЬКА УСЛАВЛЕНА ЗЕМЛЯ

Під такою назвою сьогодні був презентований творчий потенціал міста Броди та району в приміщенні Львівськоі обласноі філармоніі. Програму складали віртуальна екскурсія Бродівським краєм, виставка "Промисли та ремесла Бродівщини" та неповторний концерт за участю
кращиx колективів міста та району.
Заxід співпав з 85 річницею з дня народження украінського композитора Олександра Івановича Білаша, творця в галузі класичноі та популярноі музики. Чарують його опери, ораторіі та оперети, музика для симфонічниx оркестрів, спектаклів та радіопередач. І xоч він у нас найчастіше асоціюється з піснею " Два кольори" на слова Д. Павличка, нового звучання сьогодні набирає пісня " Лелеченьки" з кінофільму " Сон", де О. Білаш виступив творцем музичноі частини. Із святом творчості, рідна земля!

P.S. 10 березня народна xорова капела "Боян" запрошує на концерт " Наша дума, наша пісня не вмре, не загине..." приурочений 202 річниці від дня народження Т. Г. Шевченка ( початок о 18 год., в приміщенні Бродівського педагогічного коледжу ім. М. Шашкевича )

Немає коментарів:

Дописати коментар